Akcija!

Pet balzam protiv virusnih bradavica

1.920 рсд

Kod životinja,kućnih ljubimaca,krupne i sitne stoke virusne bradavice se javljaju pojedinačno ili grupno.Ukoliko su virusne bradavice veće i rizik od povrede je veći što može dovesti do infekcije.
Vreme dostave do 3 dana
Besplatna dostava za 5 ili više poručena melema

HPV (humani papiloma virus) se prenosi bliskim kontaktom sa drugim životinjama ili se dobije padom imuniteta.Mogu se pojaviti na sluzokoži ,usnoj duplji,vratu,glavi,stomaku,ušima,šapama…Veličina bradavica varira od zrna zrna peska do veličine lešnika.U slučaju krvarenja prouzrokovanog najčešće češanjem  ili usled uticaja spoljašnjih faktora (ogrebotine,granjem,žbunjem,raznim tvrdim predmetima) obavezno namazati Pet balzam.

Zbog mehanizma dejstva koji proizvodi Pet balzam dovodi do prestanka krvarenja a istovremeno deluje i na koren virusa HPV.Balzam predstavlja „ubicu“ korena virusa,što znači da iz kožne spore u koju je usađen koren bradavice neće više rasti.

Pet balzam ima anestetičko,protivupalno i antivirusno dejstvo.

Balzam nanositi na suvu kožu 2-3 puta dnevno.

Tri prirodna melema ili „pet balzama“kako smo ih nazvali namenjena su nezi šapa,njuški,rana,hirurških rana,oderotina,ekcema,virusnih bradavica,seboreje i dermatitisa.

Ova tri balzama rešavaju i širi spektar kožnih problema ali smo izuzeli gore pomenute na osnovu velikog broja pozitivnih iskustava vlasnika kućnih ljubimaca kojima smo par godina unazad davali uzorke pet balzama. Takođe,veliki broj uspešnih primera efikasnosti došlo je iz veterinarskih ambulanti.Upravo su veterinari odigrali ključnu ulogu u našoj odluci da krenemo sa serijskom proizvodnjom ove paleta proizvoda . Brđanski melem je na ovaj način obogaćen novom lepezom proizvoda.