O nama

Brdjanski Melem je prisutan na tržištu od 2007 godine. U svom sastavu ima lekovito bilje sa balkanskog poluostrva.

Koristeći 100% prirodne komponente i savremenu opremu za ekstrakciju lekovitog bilja, napravljeni su tradicionalni melemi po savremenoj tehnologiji. Oni se prodaju pod imenom „Brdjanski melem“ i trenutno ih ima šest vrsta za različite kožne probleme.

Za čoveka su najkorisnije biljke koje su i njegovi preci koristili, jer se tokom vekova saživeo sa prirodom svog podneblja. Duh tradicije lečenja biljem, zahvaljujući našim melemima, sačuvan je i ponuđen ljudima na korišćenje.

Izvorna receptura „brđanskog melema“ potiče iz brdsko-planinskog područja severne Crne Gore. Brđanski melem, nazvan po brđanima, ljudima koji su ga vekovima spravljali i koristili, danas je dostupan savremenom čoveku.

Nekada se u meleme dodavala svinjska mast i loj da bi oni bili lakše razmazivi. Danas,u njima više nema sastojaka životinjskog porekla, pa se umesto masti i loja u njima nalazi biljni i pčelinji vosak. Kombinacijom ova dva voska dobili smo vrlo lako razmazive i još lekovitije meleme.

Naša proizvođačka energija i inovativnost rade na približavanju darova prirode modernom čoveku nudeći ih kroz gotov proizvod. Usled razvoja tehnološkog postupka koji sprovodimo prilikom proizvodnje došlo se do znatno bržeg i kvalitetnijeg procesa ekstrakcije lekovitog bilja.

Brđanski melem, jedini pravi i 100% prirodan proizvod našao je primenu u svakodnevnom tretiranju kožnih problema, fizikalnoj terapiji, u suzbijanju hemoroida i saniranju sportskih povreda.