Akcija!

Pet balzam za negu šapa i njuške

1.920 рсд

Usled uticaja spoljašnjih faktora kao što su prljavština,blato,sitni kamenčići,pesak,led,sneg,so,temperatura tla...potrebna je dodatna nega.
Vreme dostave do 3 dana
Besplatna dostava za 5 ili više poručena melema

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji potpuno prirodnih melema koji su namenjeni rešavanju kožnih i veneričnih problema došli smo na ideju da napravimo i proizvode namenjene kućnim ljubimcima.

Tu negu je veoma važno sprovoditi i kada kućni ljubimci provode većinu vremena u životnom prostoru svojih vlasnika.Na taj način štitimo ljubimce od raznih virusa i bakterija a higijena domova njihovih vlasnika biće na daleko većem nivou.Kod mnogih ljubimaca koje vlasnici često kupaju dolazi do isušivanja kože,ispucalosti jastučića šapa kao i suve njuške.Usled tih okolnosti izuzetno je važno napomenuti hidrantno dejstvo Pet balzama.Redovnom upotrebomkoža će postati meka a balzam će ujedno sprečiti pojavu infekcija i bolesti.

Svakodnevno mazati posle izlaganja ljubimaca spoljašnjim uticajima.

Tri prirodna melema ili „pet balzama“kako smo ih nazvali namenjena su nezi šapa,njuški,rana,hirurških rana,oderotina,ekcema,virusnih bradavica,seboreje i dermatitisa.

Ova tri balzama rešavaju i širi spektar kožnih problema ali smo izuzeli gore pomenute na osnovu velikog broja pozitivnih iskustava vlasnika kućnih ljubimaca kojima smo par godina unazad davali uzorke pet balzama. Takođe,veliki broj uspešnih primera efikasnosti došlo je iz veterinarskih ambulanti.Upravo su veterinari odigrali ključnu ulogu u našoj odluci da krenemo sa serijskom proizvodnjom ove paleta proizvoda . Brđanski melem je na ovaj način obogaćen novom lepezom proizvoda.