Melem skida bradavice

Bradavice izazivaju humani papilloma virusi. Izlaze i kod dece i kod odraslih. Kod dece najčešće po licu, odakle se dodirom prenose na druge delove tela ili na drugu decu.

Odraslima bradavice najčešće izlaze kada im oslabi imunitet, s tim što se obično prvo jave po rukama i nogama, ali se rukama, odećom i nakitom lako rasejavaju po čitavom telu. Kada ne menjaju boju bradavice nisu opasne, ali lekari ipak savetuju da ih je bolje ukloniti kako se virus ne bi raširio po drugim delovima tela.

Klasični medicinski načini uklanjanja bradavica kao što su krioterapija, elektrokauterizacija i lečenje laserom znaju da budu bolni, a bradavice se često ponovo javljaju na mestima sa kojih su već jednom uklonjene. Zato se sve više pacijenata odlučuje za prirodne metode skidanja bradavica, na mazanje kremama i melemima, među kojima je i Brđanski melem protiv virusnih bradavica i gljivica.

Potpuno prirodan sastav ovog preparata pomaže da se bradavice uklone zauvek. Na mestu gde su bile ne ostaju ožiljci niti se izrasline ponovo vraćaju. Najbolje rezultate Brđanski melem daje kod dece, pa kod mladih do 12. godine bradavice nestaju već posle mesec dana upotrebe. Odrasli treba nešto duže da ga koriste, ali najveći broj izraslina nestane u roku od tri meseca, nekada i znatno pre. Pošto je melem prirodan, neće oštetiti kožu.